Visie

Wanneer je iets wil betekenen voor mensen die hulp nodig hebben dan is het belangrijk dat je je ontspannen, ondersteund en erkend voelt. Dat je je werk met plezier en liefde kunt doen. Dat je een fijn team hebt dat het beste in je naar boven haalt en dat je een goede relatie onderhoudt met je leidinggevende(n) op basis van respect en gelijkwaardigheid.

Dat je samen met je collega’s een werksituatie creëert waarin iedereen met zijn of haar kennis en kwaliteiten een betekenisvolle bijdrage kan leveren. Dat er met elkaar een voortdurende verdieping is rond vraagstukken en thema’s om de mensen om wie het gaat zo goed mogelijk te kunnen helpen. En om de doelen van de organisatie zo goed mogelijk te realiseren, net als de doelen die je jezelf persoonlijk heb gesteld.

Dat er met elkaar vrijuit gesproken én gelachen wordt en je je opbouwende en kritische mening mag geven, omdat je mening er nu eenmaal toe doet. Dat er betrokkenheid is en vertrouwen, omdat mensen op de lange duur alleen onder die voorwaarden goed kunnen presteren. Dat er ruimte is voor verwondering, ontwikkeling en veelzijdigheid en dat er een gedeeld besef is dat je alleen mét elkaar het verschil kunt maken.

Een werksituatie zoals hierboven beschreven is een werksituatie die je niet overkomt, maar waar je individueel en samen met je team aan kunt werken.

Bureau Vissers wil graag helpen om deze teamsamenwerking te ontwikkelen en te onderhouden. Door trainingen op maat, door individuele coaching en door thema-projecten. Vanuit ervaring en kennis. Vanuit overtuiging en ideaal.